Selfiecam

Hvis du skal holde fest, og gerne vil have foreviget aftenen med en masse billeder, som senere kan skabe minder og glæde, så kunne en selfie cam fra Selfiecam.dk måske være interessant for dig. Mange vælger ofte at hyre en fotograf, eller få en ven eller et familiemedlem til at tage billeder til festen. Disse bliver dog hurtigt meget opstillet og kedelige at se på. Men uden en fast fotograf, ender det måske med, at der ingen billeder er at se tilbage på. Med en selfie cam er der ingen der skal stå til ansvar for at huske at tage billeder, og derudover bliver disse billeder også sjovere og mere løsslupne, og det bliver med garanti et hit til din fest.

Hvem er Selfiecam.dk

Selfiecam.dk er en virksomhed, som lejer selfiecams ud til lige netop den anledning, hvor du har brug for den. De har rigtig mange glade og tilfredse kunder, som allerede har fået glæde af deres selfiekamera. Dette fremgår af selfiecam på trustpilot, hvor de får fremragende anmeldelser samt hele 4,8 ud af 5 stjerner, hvilket er virkelig godt. Du får med sikkerhed en god oplevelse, hvis du lejer din selfiecam, og det gør dine gæster også.

Hvad er en Selfiecam?

En selfiecam er helt simpelt et stativ med et kamera på, som kan tage billeder med et enkelt tryk, og er et godt alternativ til den traditionelle fotograf. Der er ingen der fast skal betjene kameraet, da gæsterne selv skal sørge for dette. Du vælger selv, hvor du vil opstille din selfie maskine, og så kan gæsterne frit gå til og fra og tage billeder, som de har lyst. Dette giver både nogle sjovere og mere anderledes billeder samtidig med, at det er god underholdning til aftenen.

Hvordan bruger jeg en selfiecam?

Når du har opstillet din selfiecam og tilsluttet den til strøm, så er den rigtig nem at bruge. Alle dine gæster kan med garanti finde ud af det, og dette gælder alle aldersgrupper. Du kan placere den lige hvor du har lyst, men det kan være en god idé at finde et sted med god plads, da det giver mest frihed til antal gæster der kan være med. Dertil kan du med fordel sørge for en ensfarvet eller simpel baggrund, så der ikke er noget til at forstyrre på billederne. Når festen er i gang, kan dine gæster tage alle de billeder de vil, og maskinen skal hverken tændes eller slukkes undervejs, så den er altid klar til brug. Skærmen fungerer som en touchskærm, så når der skal tages et billede, skal man blot trykke på den, hvorefter den tæller ned fra 3 og tager billedet. Den er derfor rigtig nemt at bruge.

Hvordan lejer jeg en Selfie boks?

Når du lejer en selfiecam hos Selfiecam.dk, får du en samlet pakke med i købet. Denne indeholder både et selfiecam samt et stativ hertil, men også en masse rekvisitter dine gæster kan bruge til at pifte billederne op og gøre dem meget sjovere. Du kan leje den til lige den dag du har brug for den, og så vil du modtage den i en pakkeshop 1-2 dage før, så du kan nå at stille den klar. Når du er færdig med den, sætter du blot den medfølgende returlabel på pakken og afleverer den i en pakkeshop igen. Efter festen får du selvfølgelig fuld adgang til alle billederne, som du og dine gæster har taget til den specifikke begivenhed.

Passer et selfiecam til min fest?

Er du i tvivl om et selfiecam vil være ideelt til netop din fest? Så giver vi dig her nogle fordele ved at benytte denne og hvorfor det helt sikkert også bliver et hit for dine gæster. En selfiecam passer stort set til alle fester, hvor du gerne vil have foreviget dagen eller aftenen med en masse sjove og anderledes billeder. Dertil er det lige meget om du skal holde en mindre fest med få gæster, eller en stor fest med en lang gæsteliste, da en selfie maskine vil være et hit uanset hvad. Så skal du holde fødselsdag, julefrokost, bryllup eller lignende, så kan en selfieboks være løsningen for dig, enten for sig selv eller i kombination med en fotograf.

Hvad koster det at leje en selfiecam til fest?

Det kan svært at give et præcist bud på, hvad det koster at leje en selfiecam til din fest. Det afhænger både af hvilken udbyder du vælger at leje hos, og hvornår og hvor længe du vil have glæde af den. Men vælger du at leje gennem Selfiecam.dk, koster det 1000 kr. for en hel weekend, hvor du kan bruge den ligeså meget du har lyst. Ofte kan du også finde en selfiecam rabatkode, som kan give dig en endnu bedre pris. Dermed er det værd at overveje at leje et selfiekamera frem for en traditionel fotograf, da du både får en masse anderledes og underholdende billeder, men det bliver også en hel attraktion til festen, som dine gæster med garanti vil elske.

Hvorfor skal jeg leje en selfiebooth?

Skal du holde fest og vil have minder fra aftenen i form af billeder? Så kan du vælge at hyre en fotograf, som dog hurtigt kan blive dyrt. Derfor er en selfiecam din moderne fotograf, der både er billigere og sjovere at se tilbage på. Nogle af de største fordele ved en selfiecam er følgende:

Nemt at sætte op og bruge

Når du først har modtaget dit selfiekamera, skal det bare sættes op og tilsluttes strøm, hvorefter det er klar til brug. At bruge det er også rigtig simpelt, da skærmen er en touchskærm, så med et enkelt tryk, tager den et billede efter 3 sekunder.

Billeder i høj kvalitet

Du vil helt sikkert gerne have god billedkvalitet, og det får du med en selfiecam både i dagslys og mørke. Kameraet er udstyret med et lys, der sørger for, at motivet lyses op, når der tages et billede. Dermed risikerer du ikke at stå med mørke billeder, hvor du intet kan se.

Tag alle de billeder du vil

Man kan hurtigt få taget en helt masse billeder, og særligt når det samtidigt er sjovt. Derfor giver selfiecam dig et ubegrænset antal af billeder, så I bare kan knipse løs.

Gratis levering og retur

Endeligt får du leveret din selfiebooth helt gratis, og der medfølger også en returseddel, så du frit kan sende den tilbage igen. Der er altså intet der forhindrer dig i at leje et selfiecam til din næste fest, som kan skabe grin og glæde både under festen men også til minderne fremover.