Selfie booth

Det er altid sjovt at se tilbage på en festlig begivenhed, du har holdt. Hvad enten det er en bryllupsfest, rund fødselsdag e.l., er det værd at få taget billeder fra festen. Efterfølgende kan du nemlig mindes festen, da du kan bladre billederne igennem. På denne måde genoplever de festen på en helt unik og minderig måde.

Det er dog ikke alle, der har interesse i at allokere penge til at hyre en fotograf. At lade en af gæsterne om at tage billederne er sjældent en god idé. Men hvad gør man så? En ideel løsning er at leje en selfie booth. Det er en maskine, der kan stilles op et sted til festen, hvor du og dine gæster kan tage selfies i massevis.

Du kan lige nu leje en selfie booth fra Myselfie til en fordelagtig pris – se tilbuddet ved at klikke her!

Få uforglemmelige billeder med en selfie maskine

Det behøver ikke at være svært at få en masse uforglemmelige billeder fra festen. Faktisk kræver det blot, at du lejer en selfie maskine. Denne stiller du op til din begivenhed eller dit arrangement. Når du har gjort dette, er der ikke mere, du skal gøre. Nu kan både du og dine gæster tage lige så mange billeder, som I ønsker.

En sådan selfie boks er der mange fordele ved. For det første undgår man at have en fotograf rendende, og de fleste er ofte mere tilbøjelige til at slippe tøjlerne foran et selfie kamera. Derfor munder det typisk ud i nogle sjovere og mere unikke billeder. Det betyder, at du får uforglemmelige billeder, som en fotograf ikke ville have fået. En anden fordel er, at det er nemt. Når du først har lejet din selfie maskine og modtaget den, er den direkte klar til brug, og du skal derfor ikke foretage dig ret meget.

Hvordan lejer man en selfie maskine?

Det er ret nemt at få fat i en selfie booth, da du blot lejer denne på nettet, hvorefter den sendes direkte til den valgte adresse.  Der er efterhånden mange om udbuddet, så det sværeste når du skal leje en selfie maskine er at vælge, hvor du skal leje den fra.  Når du har modtaget den, stiller du den op på det ønskede sted, hvilket kan være lige hvor du har lyst, lige fra midt på dansegulvet til et mere afsides hjørne af lokalet. Det er dog en god idé at stille den op et sted der er nemt tilgængeligt og med god plads, så mange af dine gæster kan være med på billedet. Når du har sat den op, er den klar til brug med det samme, og du skal ikke gøre mere. Efter festen skal du blot skille den ad og sende den retur. Det bliver ikke meget nemmere at få massevis af billeder fra festen.

Derfor bør du ikke tro, at det er besværligt at få en selfiebooth stillet op til din fest. Det er ikke blot simpelt, men også en billig måde at få billeder på. Hvis det er to kriterier, der er vigtige for dig, så er det en god idé, at du vælger at stille en selfiebox op til din fest. Det vil med garanti også vække glæde hos dine gæster.

Dine gæster slår sig mere løs foran en selfiebooth

Det er ikke alle, der har lyst til at slå sig løs foran en fotograf. Der er mange, der synes, at det er pinligt. Derfor er det også noget, som dine billeder vil bære præg af, hvis du fx har hyret en fotograf. Vil du gerne have en bunke sjove billeder, hvor dine gæster har sluppet hæmningerne, så er en selfie booth et bedre valg.

Det er selvfølgelig en klar fordel, at du blot kan leje maskinen. Det er netop derfor, at det er billigt for dig at gøre brug af denne mulighed. Det er dog især billigt, da der er kommet en større konkurrence på markedet i løbet af de senere år. I dag er der nemlig et væld af udbydere, der tilbyder selfie maskine leje.

Egner sig til stort set alle fester

Det er kun ganske få fester, hvor en selfie booth ikke passer ind. Hvis du skal holde fest, og vil du gerne have en masse sjove billeder? Så lej en selfie maskine. Det er den klart bedste måde at få en række sjove og unikke billeder. Det er ikke alle, der tror, at den passer til deres fest, men det gør den med garanti.

Er du i tvivl om, hvilke fester en sådan maskine kan bruges til, præsenteres du herunder for et udpluk af de fester, arrangementer og begivenheder, hvor du vil kunne bruge en selfiemaskine. Når alt kommer til alt, så er det dog op til dig selv at vurdere, hvorvidt du mener, at den egner sig til at blive brugt ved din fest.

Bryllup

Der er ikke meget, der er større her i livet, end at blive gift. Derfor er det naturligvis også en fest, som du skal gøre noget ud af. Det kan man gøre på flere måder, og det har du sikkert allerede en masse planer om. Det er dog lige så vigtigt, at du får taget en masse billeder, der kan minde dig om den store dag.

Det kan man gøre på mange måder. De fleste vælger at hyre en fotograf eller får en af gæsterne til at tage billeder. Det er også en god måde at gøre det på, men man får dog ikke billeder i samme stil, som hvis du har en selfie booth til rådighed. Derfor er der også mange, der vælger at kombinere en fotograf og selfie booth.

Fødselsdagsfest

Du kan selvfølgelig også godt leje en selfie booth til en fødselsdagsfest. Det er altid sjovt at kigge tilbage på en sådan fest, hvor gæsterne har været glade, og har været med til at fejre dig. Da det er en fødselsdagsfest, er det dog de færreste, der mener, at det er værd at bruge penge på at hyre en professionel fotograf.

Hvis du også er af den opfattelse, er selfie booth leje en god måde at løse dette på. Der skal ikke herske tvivl om, at hvis det er noget, som du har til rådighed, så er du sikret, at dine gæster vil gøre brug af den. Det vil i høj grad være et stort hit senere på aftenen, hvor folk har været lidt at drikke og har smidt hæmningerne.

Firmafest

Det er ikke kun til private fester og arrangementer, at en photobooth kan bruges. Den kan også bruges til et væld af firmarelaterede arrangementer. Hvis du skal holde en firmafest, kan det være sjovt at have en række billeder, der kan deles på intranettet bagefter. Det kan man blandt andet opnå med en selfie booth.

Ikke nok med, at det kan resultere i en række sjove billeder, så kan det også skabe et tættere bånd mellem jeres ansatte. Derfor er det ikke kun de fysiske billeder, man kan glæde sig over. Det handler i lige så høj grad om, at dine ansatte har det sjovt med hinanden, mens de slår sig løs på deres selfie.

Hvordan bruger man en selfie booth?

En selfie maskine vil helt klart blive et hit til din fest, og den er nem at bruge for alle. Når den først er sat op, kræver det nemlig ikke andet end at stille sig foran kameraet og trykke på start. Herefter vil maskinen tælle ned, så der er et par sekunder til at gøre sig klar til, at billedet bliver taget. De fleste selfie booths bliver leveret med forskellige rekvisitter, som kan bruges på et hav af måder, og kan pifte ethvert billede op. Derudover har mange af maskinerne også effekter, som der kan sættes på billederne, så det er værd at være opmærksom på. Efter festen vil du så få adgang til alle de sjove og skøre billeder, som dine gæster har morede sig med at tage i løbet af festen.

Er alle selfie booths lige gode?

I dag er der mange aktører på markedet, der tilbyder selfie maskine leje. Derfor kan det være svært at finde hoved og hale i udbuddet. Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at det ikke er alle maskiner, der er lige gode. Derfor er det en god idé at vælge en af de udbydere, der er kendt for at levere et godt produkt.

Der er selvfølgelig flere ting, der skal tages stilling til i denne sammenhæng. Fx er det vigtigt, at den er i stand til at tage skarpe billeder i høj opløsning. Kan den ikke det, så vil du få en række billeder, der ikke er meget værd. Det handler dog ikke blot om, at den skal være i stand til at tage billeder i god kvalitet.

Faktisk er der flere andre faktorer, der også er vigtige. I langt de fleste tilfælde kan det bedst betale sig, at du vælger en af de enheder, der kan uploade dine billeder direkte til en billedbank. Det vil betyde, at de ikke bliver opbevaret lokalt på enheden, men derimod uploades direkte til nettet, så du nemt kan tilgå dem.

Det er ikke alle enheder, der har denne funktion. Det er også en indikation på, at det ikke er alle selfie booths, der er lige gode. Det er derfor, det er vigtigt, at du tager højde for, hvad du har af ønsker og krav, men også hvad der er rart at have adgang til. Det hele skal selvfølgelig være en nem og sjov proces for dig.

Er det dyrt at leje en selfie booth?

Det er svært at give et konkret svar på, hvorvidt det er dyrt at leje en selfie booth. Først og fremmest er der forskel på priserne hos de enkelte aktører. Derfor kan der ikke gives et entydigt svar på, hvad det koster. Det er desuden også individuelt, hvorvidt man mener, at det er dyrt at leje en selfie booth eller ej.

Hvad koster det at leje en selfie booth?

Hos de fleste aktører koster det mellem 1.000 kr. og 1.500 kr. at leje en photobooth i en weekend. Dette indebærer at du til en fast pris kan bruge den ubegrænset i en hel weekend, og skal først aflevere den tilbage om mandagen. Dertil er der ofte andre priser i hverdagen, hvor man dog kan opnå en besparelse ved at leje i to dage frem for én eller endda en hel uge.

Derfor er det ikke nødvendigvis dyrere end at hyre en fotograf til at tage billeder. Derfor er du også nødt til at gøre op med dig selv, om du synes, at det er dyrt eller ej. Hvis du ikke mener, at det er det, så skal du ikke tøve med at leje én. Dertil er det også værd at tage med i dine overvejelser, at billederne du får ud af at leje en selfie boks frem for en fotograf, slet ikke kan sammenlignes. Billeder taget med en selfie booth vil ofte være sjovere og mere løsslupne, og disse kan give nogle helt andre minder end fra en fotograf. 

Det er pengene værd

Der bør dog ikke herske tvivl om, at det er pengene værd. Du vil få billeder fra en fest eller en begivenhed, som ikke kunne være taget på andre måder. Folk lader sig fotografere på en helt anden måde, når de står foran et kamera, frem for foran en person. De har typisk en tendens til at slå sig lidt mere løs.

Du kan endda have rekvisitter liggende til dine gæster, der kan bruges på billederne. I virkeligheden er det derfor også det, du betaler for, når du lejer en selfie booth; at du får massevis af unikke og underholdende billeder fra din festlige begivenhed.

Derfor skal du leje et selfie kamera til din næste fest

Hvis du endnu ikke er helt overbevist om, at du skal leje en selfie booth til din næste fest, så har vi samlet de største fordele her:

Nem at bruge

En selfie maskine er virkelig nem at bruge, og dette gælder både børn, voksne og ældre mennesker. Dette skyldes, at når den først er sat op og tilsluttet strøm, så kræver det kun et enkelt tryk på skærmen, og så bliver billedet taget.

Høj billedkvalitet

En selfie booth kan også levere billeder i høj kvalitet, hvad end de tages i mørke eller dagslys. En selfie maskine kommer med et indbygget lys, som sørger for at motivet bliver lyst op, inden billedet tages, hvilket sikrer en god kvalitet.

Ubegrænset antal billeder

Når du har lejet en selfie maskine kan du og dine gæster bare knipse løs. I kan tage alle de billeder i har lyst til, så det er bare med at komme i gang. Hellere tage for mange billeder end for få, og så kan I glæde jer over alle de sjove minder, hvis I vil sortere i dem efterfølgende.

Gratis rekvisitter

Med stort set alle selfie bokse på markedet, medfølger en masse rekvisitter helt gratis. Disse kan være med til at pifte billederne op, og kan bruges lige som I har lyst til. Her er det kun fantasien der sætter grænser.

Skaber minder og glæde Når festen er slut og der er blevet taget billeder hele aftenen, får I selvfølgelig adgang til disse. Så kan I altid mindes en god aften og se hvor meget jeres gæster hyggede sig, hvilket kun kan skabe glæde. Derfor er det også med garanti et godt valg at leje en selfie boks, og den bliver med sikkerhed et hit hos alle.