Selfie maskine

Med en selfie maskine er du sikker på, at din næste fest eller begivenhed bliver foreviget med en masse billeder. Den kan bruges enten som erstatning af en traditionel fotograf eller i samspil med denne, da det er forskellige typer billeder disse tager. Fotografens billeder kan ofte være meget opstillet, hvilket også kan være rart, men en selfie maskine giver anderledes og sjovere minder. Men er du aldrig stødt på en selfie maskine før og ved derfor ikke helt, hvad det er? Så guider vi dig igennem det her samt hvordan den lejes, hvad det koster og hvorfor den er perfekt til netop din fest.

Hvad er en selfie maskine?

En selfie maskine er de seneste år blevet mere og mere populær til fester og begynder i mange tilfælde at erstatte den traditionelle fotograf. Mange vil gerne have taget billeder til deres arrangement, men synes måske det er for dyrt at hyre en fotograf, men samtidig glemmer ens gæster ofte selv at hive kameraet frem og forevige aftenen. Her er en selfie maskine en rigtig god idé. Modsat et almindeligt kamera kræver en selfie maskine ikke, at den betjenes fast af en person hele tiden, men derimod kan gæsterne selv gå til og fra den, som de har lyst. Der bliver med garanti også taget flere billeder på denne måde, end hvis mobilen skulle hives op af lommen, da det er rigtig underholdende.

En selfie maskine er nem at bruge for alle

Mange bliver måske skræmt lidt væk, når de hører ordet selfie, men det skal du ikke. Alle kan være med og finde ud af det, og det er langt nemmere end at bruge en mobiltelefon eller et traditionelt kamera. Når først maskinen er sat op og tilsluttet strøm, så er den klar til brug. Derefter kræver det kun, at man kan stille sig op foran kameraet og se sig selv, hvorefter man skal trykke på skærmen, som tæller ned fra 3 og herefter tager et billede. Så bliver det ikke mere simpelt, og I finder hurtigt ud af hvor sjovt det egentligt er.

Hvor lejer man en selfie maskine henne?

Når du skal leje en selfie maskine foregår det typisk over nettet, og det kan gøres med få klik. Der er mange udbydere af selfiebooths, så du skal bare vælge det sted du finder mest interessant. Det kan svinge lidt, hvordan hver virksomheds selfie kamera ser ud, hvordan det fungerer og hvad det koster, men grundlæggende er de meget ens. Når du har fundet en virksomhed at leje en selfie maskine hos, vælger du hvornår du skal bruge den, og så får du den tilsendt enten til din adresse eller nærmeste pakkeboks. Når du er færdig med at bruge den igen, så sender du den retur med den medfølgende pakkelabel. Det er alt sammen nemt og hurtigt, og det er en billig måde at få taget billeder af dine gæster samtidig med, at det er god underholdning.

Hvad er prisen for at leje en selfie maskine?

At give en konkret pris på hvad det koster at leje en selfie maskine kan være svært. Det afhænger af, hvilket firma du lejer den hos og hvornår og hvor længe du skal bruge den. Men gennemsnitligt ligger prisen for en weekend på 1000 til 1500 kr., hvor du senest har den fra fredag til mandag, så det er en meget overkommelig pris. Skal du derimod bruge selfie maskinen i en hverdag, kan prisen i nogle tilfælde være anderledes, men prisen bliver billigere for hver ekstra dag, du lejer den.

Kan man købe en selfie maskine?

Det kan godt lade sig gøre at købe en selfie maskine, men der er ikke særlig mange steder, der sælger dem. Hvis man tager i betragtning, at det er få gange om året man har brug for den, og hvor billige de er at leje, så kan det bedre betale sig leje end at købe. Derfor vælger de fleste også at leje en selfie maskine, når de skal holde et arrangement, hvor den passer til. De selfie maskiner der er tilgængelige til udlejning, er i rigtig god kvalitet og leverer høj billedkvalitet, så skal man ud og købe en i samme stand selv, kan det hurtigt blive dyrt. Derfor anbefales det, at du lejer en selfie maskine, når du gerne vil have glæde af den.

Kan jeg bruge en selfie maskine til min fest?

Skal du holde fest, men er i tvivl om hvorvidt en selfie maskine vil være et hit hertil? Så er svaret med garanti ja, da den passer til stort set alle fester. Dette gælder både fødselsdage, bryllupper, havefester, firmafester og så videre. Alle arrangementer som skal foreviges med anderledes, skøre og sjove billeder, som fremover kan skabe minder og glæde. Ofte vil dine gæster føle sig mere fri foran en selfie maskine fremfor en fotograf, og den er derfor også god underholdning til aftenen. Det er også muligt at kombinere en fotograf og en selfiebooth, da fotografen får taget billeder rundt til hele festen, og også de opstillede parbilleder, som man også gerne vil have.

Tag alle de billeder du vil og få mange gode og sjove minder

At se tilbage på billeder vækker altid gode minder, og dette gør en selfie maskine nemmere for dig. Den er rigtig nem at sætte op samt benytte, og så er der den fordel, at I kan tage alle de billeder i vil. Bagefter får I selvfølgelig adgang til dem alle sammen, og billederne er i høj kvalitet, uanset om de er taget i mørke eller dagslys. Derudover medfølger der en masse rekvisitter, når du lejer en selfie maskine, som I kan bruge lige så tosset I vil på billederne. Det er altså alle pengene værd at leje en selfie maskine, da den bringer glæde til både værten men også gæsterne, og det bidrager med garanti til en god aften.